2.8.2018 | Savon Voima Oyj käyttäjäkokemus Cobiolubesta

Olemme käyttäneet Cobiolube -voiteluainetta laitoksellamme jo kahden vuoden ajan. Käyttökohteina ovat olleet kiekkoseulan ja syöttöruuvin ketjut, joiden haasteina ovat suuret kierrosnopeudet ja erittäin kova pintapaine. Cobiolube on suoriutunut ketjujen voitelussa kiitettävästi. Savon Voimalla siirryttiin myös hiljattain käyttämään Cobiolubea glykolin korvaajana sprinklereissä.

Savon Voima Oyj pyrkii käyttämään tuotannossa ensisijaisesti ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Cobiolube -tuotteet ovat 100% biohajoavia eikä niitä käyttämällä aiheudu ympäristöriskejä, toisin kuin tavallisista öljypohjaisista voiteluaineista. Suuri etu on myös se, että laitteiden vuosihuollon yhteydessä tehtävä pesu onnistuu pelkällä vedellä. Tuote ei myöskään sotke ympäristöä, kuten aikaisempi öljy, joka imeytyi myös betoniin. Cobiolube on ympäristölle selkeästi parempi vaihtoehto.

Olemme Savon Voimalla tyytyväisiä yhteistyöhön. Saimme toiveidemme mukaiset tuotteet käyttöön.

 

Juha Pulkka

Lämpöasentaja

Savon Voima Oyj, Parkatti

Iisalmessa 20.6.2018

newsphotosample