ÖLJYJEN PIKAVAIHTO HENKILÖ-, PAKETTI- JA ASUNTOAUTOIHIN

Vaihdamme moottori-, vaihteisto- ja voimansiirtoöljyt suodattimineen aikaa varaamatta. Tunnetusti markkinoiden parhaat tuotteet kuten Castrol, Bp, Hengst ja Mahle auttavat pitämään ajoneuvosi moitteettomassa toimintakunnossa.

ÖLJYANALYYSIT

Olipa kyse moottorista, hydrauliikkajärjestelmästä tai vaihteistosta, ammattilaisen toteuttama öljyanalyysi kertoo työkoneidesi todellisen kunnon. Se auttaa myös löytämään ihanteellisen öljynvaihtovälin ja ennakoimaan oikeat huoltoajankohdat – ja sitä kautta saavuttamaan selkeää kustannussäästöä. Kysy lisää voiteluaineasiantuntijoiltamme!

PÄÄSTÖMITTAUKSET JA VIKAKOODIEN LUKEMINEN

Pakokaasupäästöjen mittaus on hyvä tehdä jo ennen katsastusta. OBD-mittaus auttaa puolestaan selvittämään autosi ajonaikaiset virhetilanteet. Järjestelmä antaa pääsyn ajoneuvotietokoneen tallentamiin tietoihin useiden eri osajärjestelmien osalta. Nykyaikaisilla laitteistoillamme saamme mittaustulokset heti.

MOOTTORIN SISÄPUHDISTUS FORTÉ-TUOTTEILLA

Puhdas moottori pienentää polttonesteenkulutusta, nostaa suorituskykyä, pidentää käyttöikää ja vähentää pakokaasupäästöjä. Samalla se lisää niin ajomukavuutta kuin käyttövarmuuttakin. Puhdistamme autojen, moottoripyörien, traktorien, rekka-autojen ja maansiirtokoneiden moottorit, polttonestejärjestelmät, jäähdytysjärjestelmät, vaihteistot, ohjaustehostimet sekä hiukkassuodattimet turvallisesti laadukkailla Forté -tuotteilla.

VOITELUAINEET LÄHES KAIKKIIN KÄYTTÖKOHTEISIIN SUORAAN HYLLYSTÄ

Asiantuntijamme auttaa löytämään sopivimmat voiteluaineet jokaiseen tarpeeseen. Erinomaisesti toimivia voiteluaineita löytyy mm. autoihin, kuljetuskalustolle, maatalous-, metsä- ja maansiirtokoneisiin, teollisuuden tarpeisiin, moottoripyöriin sekä ruohonleikkureihin.

VAIHDELAATIKOIDEN HUUHTELUKÄSITTELY

Suoritamme automaattivaihteistojen öljynvaihdon huuhtelumenetelmällä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Harri Lång
Öljynvaihto Ma-Pe 8h30-16h30

harri.lang(at)jarmat.fi
+358 50 405 7725