21.11.2016 | Kajora: ”Cobiolube® Drive -liukasteaineen levitys ajoradalle on helppoa ja nopeaa”

 

Kuivalla kelillä tuote pysyy pinnassa hyvin. Ainetta tarttuu jonkin verran auton renkaisiin ja leviää siitä muualle rata-alueelle. Tämän vuoksi tuotetta onkin täytynyt päivän mittaan hieman lisätä. Poutasäällä yksi käsittely on riittänyt useammaksi päiväksi.

Cobiolube® Drive -liukasteaineen levitys ajoradalle on helppoa ja nopeaa. Liukkaiden alueiden pinnoilla tuotteella saadaan hyvä liukkaus ajoharjoittelua varten. Kun tuote on juuri levitetty, pinta on liukkaampi, mutta muutaman ajokerran jälkeen kitka tasoittuu juuri ajoharjoitteluun sopivaksi. Lämpötilalla ei ole huomattu olevan vaikutusta liukkauteen.

Tuote on helppo huuhdella radan pinnasta ja autoista

 

Voitte lukea koko käyttäjälausunnon tästä linkistä