10.6.2021 | Astex Engineering Oy:llä on huomattu leikkuunesteen kulutuksen laskeneen tuntuvasti Cobiolube Metal 64:n käyttöönoton jälkeen

Lappeenrantalainen konepaja Astex siirtyi 1,5 vuotta sitten käyttämään Cobiolube ® Metal 64 leikkuunestettä tuotannossaan.
Astexin konepaja sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Suur-Saimaan rannan tuntumassa. Konepajan sijainti muistuttaa päivittäin luonnon tärkeydestä, siksi ympäristön ja pohjavesien suojelu on yksi Astexin tärkeistä arvoista. ”Haluamme suojella pohjavesiä ja käyttämällä Cobiolube® Metal 64:sta meidän ei tarvitse tehdä kompromissia tuotannon tehokkuudessa”, kertoo yrityksen perustaja Esa Astikainen tyytyväisenä. Lisäksi Astexilla on huomattu leikkuunesteen kulutuksen laskeneen tuntuvasti,”Olemme todenneet Cobiolube® Metal 64
leikkuunesteen toimivan kuten aiemmin käytössä olleet öljypohjaiset nesteet. Lisäksi siinä on hyvä ruostesuojaus.” summaa Astikainen ja nostaa peukun pystyyn Metal 64:n puolesta.

Voit katsoa koko pdf -tiedoston painamalla tästä

newsphotosample