Hommat rullaamaan

Cobiolube® Agri chain kehitettiin vastauksena maatalousteollisuuden ympäristöystävällisen voiteluaineen tarpeeseen. Tähän kysyntään ja paikallisten viljelijöiden korvaamattomaan palautteeseen sekä kehitysideoihin nojautuen, syntyi uusi ympäristöystävällinen ketjujen bio-voiteluaine. Tuote on tarkoitettu raskaan kaluston ketjuille,  jollaisia löytyy esimerkiksi heinäpaalaimista. Tuotteen huippuominaisuuksien vuoksi Cobiolube® Agri Chainin suorituskyky on erinomainen, samalla vähentäen koneiston huoltotarvetta ja pidentäen niiden elinkaarta. Tuote sopii niin automaattisiin kuin manuaalisiin voitelujärjestelmiin, eikä se kerää pölyä tai kuivaa ruohoa, vähentäen tulipalon riskiä. Lisäksi Cobiolube® Agri Chain on täysin ympäristöystävällinen, kunnioittaen niin luontoa kuin eläimiä ja ihmisiäkin.

 

• Viskositeetti (40°C):  110-125 cSt   (ASTM D445)

• Jähmepiste: -42°C

• Biohajoavuus: 100%

 

› Ympäristöystävällinen ja kustannustehokas
› Erinomaiset voiteluominaisuudet jopa kovimmissa ketjunopeuksissa
› Erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet ja vastustuskyky ruostumiselle
› Vähäisempi määrä voiteluainetta riittää (verrattuna esim. mineraaliöljyyn)
› Ei tahmaa
› Pitää koneen puhtaana, vähentäen huollon tarvetta
› Ei pidennä ketjua
› Pakkauskoot 10 ltr, 200 ltr ja 1000 ltr IBC-kontti

 

 

Ketjujen riittävän voitelun turvaamiseksi varmista:

› Voiteluainesäiliön korvausilman saanti

› Käytettävälle voiteluaineelle yhteensopiva suodatin

 

 

Rullaketjun rakenne

Voitelun tärkein tehtävä on toimia liukasteena tapin, holkin ja rullan välissä. Ketjun pinnalla olevasta öljystä ei ole kovin paljoa iloa, vaan se lähinnä tartuttaa likaa ketjun pintaan.

 

Ota yhteyttä/pyydä tarjous

 

Öljytön Ecolabel-tunnuksen ansainnut voiteluaine

Cobiolube® Agri Chain on ketjuvoiteluaine, jolle on myönnetty EU:n Ecolabel-tunnus. Tunnus myönnetään tuotteille, jotka onnistuvat vähentämään ympäristöön kohdistuvia rasituksia koko elinkaarensa ajan – raaka-ainehankinnasta aina valmistukseen, käyttöön ja hävitykseen asti. Korkea laatutaso varmistetaan puolueettomilla tutkimuksilla, joissa Ecolabel-merkkiä hakevan tuotteen on pystyttävä vastaamaan markkinoiden johtavan tuotteen suorituskykyyn.

Käyttäjälausunnot

“Olemme tulleet tulokseen, että aine voitelee todella hyvin sekä pitää koneen puhtaana, koska sitä tarvitsee laittaa puolet vähemmän normaaliin öljyyn verrattuna.”

Jorma Laukkanen
Pekka Saarelainen