Harjoitus tekee mestarin

Cobiolube® Drive on erinomainen esimerkki Jarmatin kehitystyöstä ja yksilöllisestä, asiakkaan tarpeista lähtevästä palvelusta. Cobiolube® Drive on kehitetty liukkaan kelin ajoharjoitteluun, joka tapahtuu harjoitusradalla valvotuissa olosuhteissa. Tuote on erittäin liukas ja pystyy hyvin simuloimaan haastavia ajo-olosuhteita.

Cobiolube® Drive tarjoaa kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen mahdollisuuden järjestää ajoradalle olosuhteet, joissa parempaan liikenneturvallisuuteen tähtäävä auton hallinnan opettelu on mahdollista. Öljyttömänä tuotteena se ei vaadi harjoitusradalta minkäänlaista keräys- tai käsittelyjärjestelmää, tai mitään muutakaan kallista investointia. Tuote saa vapaasti valua sadevesikaivoihin tai imeytyä maaperään.

Toisin kuin vastaavat öljypohjaiset tuotteet, Cobiolube® Drive irtoaa auton renkaista ilman pesua. Se ei myöskään haurastuta kumia, vaan pikemminkin elvyttää sitä pyyhkijänsulkien hoitoaineiden tapaan. Pitkällisen kehitystyön tuloksena Jarmat on jälleen kehittänyt uuden menestystuotteen, josta on hyötyä niin ympäristölle kuin yhteiskunnallekin, monin eri tavoin.

 

• Jähmepiste: -51°C

• Biohajoavuus: 100%

 

› Pakkauskoot 10 ltr, 200 ltr ja 1000 ltr IBC-kontti

Ota yhteyttä/pyydä tarjous