3.6.2018 | Baldauf GmbH: ”Voiteluainetta kului 50% vähemmän”

Saksalainen Baldauf GmbH testasi Cobiolube® Chain -ketjuvoiteluainetta kuuden kuukauden ajan. Käytön aikana havaittiin, että voiteluainetta kului 50% vähemmän öljypohjaisiin voiteluaineisiin verrattuna. Myös laippojen ja ketjujen kuluminen oli vähäisempää. Lisäksi metsäkone, hakkuupää ja etenkin tuulilasi pysyivät puhtaana, sillä voiteluaine ei aiheuta roiskesumua.

Käyttäjät arvostivat käytön helppoutta, sillä ketjut voitiin pestä pelkällä vedellä. Tämä pidentää teroituslaikan käyttöikää ja parantaa teroituksen laatua. Tuotteen erinomainen ympäristöystävällisyys sai myös hyvän vastaanoton urakoitsijoilta.

Baldauf GmbH:n metsäkoneenkuljettaja suositteli, että Cobiolube® Chain -ketjuvoiteluainetta tulisi käyttää metsäkoneissa ympäri vuoden.

 

Voitte lukea koko käyttäjälausunnon tästä linkistä.